Verder werd ontdekt dat een gezonde cel coherent licht uitstraalt, terwijl een zieke cel chaotisch licht uitstraalt, en dat de chaotische straling zou kunnen worden gescheiden van de coherente straling door middel van elektronische filters. Mersmann en Popp (een expert in radiologie) zetten al hun ontdekkingen om in een therapiesysteem,Het licht in de cellen waarbij de chaotische straling wordt omgepoold en wordt teruggegeven aan het lichaam, waarbij het zichzelf neutraliseert zodat alleen de coherente, gezonde straling overblijft.
Ook werd ontdekt dat alles zijn eigen specifieke straling heeft. Elke bacterie, elk virus, elk orgaan, elk zware metaal, elke ziekte en elk medicijn heeft zijn eigen vibratie die kan worden geneutraliseerd, waardoor de gezonde aanstuursignalen die het biochemische proces sturen, worden hersteld.

Meridianen

Teneinde de effectiviteit van de biophotonen therapie met de eigen informatie en oscillaties van het lichaam te verbeteren, gebruiken therapeuten de leer van de oude Chinese meesters.  Deze combinatie van oude wijsheden en moderne technologie optimaliseert het succes. De eigen informatie en energie van het lichaam worden niet chaotisch over het lichaam verdeeld, maar stromen langs bepaalde lijnen, die duizenden jaren geleden werden ontdekt door Chinese artsen.  De energie stroomt, net als het bloed, door het lichaam en bereikt elke hoek. Deze energielijnen worden meridianen genoemd. Men gaat er van uit dat iedere meridiaan in verbinding staat met diepere orgaanstructuren, waardoor deze hun levensenergie vanuit de meridiaan toegevoerd krijgen. Als de energie ergens langs deze banen wordt geblokkeerd, leidt dat tot ziekte.

Electroacupunctuur (EAV)

Op de meridianen liggen zogeheten acupunctuurpunten. Onderzoek heeft aangetoond dat veel acupunctuurpunten op het lichaam een elektrische weerstand hebben die aanzienlijk lager is dan de weerstand van de omliggende delen van de huid. De weerstandverschillen in de huid zijn bij iedereen op exact dezelfde plaatsen te vinden en deze plaatsen komen exact overeen met de acupunctuurpunten op de Chinese meridianen. Voor de metingen bij de Photonen Coherentie Therapie wordt hiervan gebruik gemaakt.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=GcyqkAmRnew

Leave a Reply

Your email address will not be published.