De Photonen Coherentie Therapie pakt oorzaken aan in plaats van symptomen. Een belangrijk uitgangspunt voor mijn behandeling zijn de klachten die u heeft. Hierbij gaat het niet om de diagnose die gesteld is door huisarts of specialist. Voor mij is belangrijk wat u voelt en ervaart. Zo is bijvoorbeeld de locatie van pijn voor mij een indicatie welk orgaan verstoord is. Naast uw klachten zijn er nog vele andere factoren waar ik naar kijk om een totaalbeeld te krijgen van uw situatie en de echte oorzaak van de problemen op te sporen en op te lossen.

De lijst van te behandelen aandoeningen is daarom bijna onbeperkt. In de afgelopen jaren heb ik goede resultaten bereikt bij de behandeling van de volgende aandoeningen:

ADHD Allergieën Artritis
Artrose Astma Autisme
Bacteriële infecties Burn out Candida
Chronische vermoeidheid Colitis ulcerosa Diabetes
Dyslexie Eczeem Fibromyalgie
Galstenen Hartritmestoornissen Hoofdpijn
HPU Hypoglykemie Kinkhoest
Maag-/darmzweer Menstruatieklachten Migraine
Nierstenen Parasitaire infectie PDD-NOS
PMS Reuma Spanningshoofdpijn
Spastische darm Stress en spanningen Syndroom van Tietze
Virale infecties Whiplash Ziekte van Crohn
Ziekte van Lyme Ziekte van Ménière Ziekte van Pfeiffer

Op de pagina Resultaten kunt u verhalen vinden van mensen die door mij zijn behandeld.

Uitzonderingen

Mensen die een orgaantransplantatie hebben ondergaan en mensen met shunts, plastic bloedvaten of varkenshartkleppen kunnen NIET worden behandeld. Het immuunsysteem wordt namelijk zodanig goed hersteld, dat het lichaam de geïmplanteerde organen op een gegeven moment weer afstoot. Ook andere lichaamsvreemde voorwerpen worden door het lichaam aangepakt. Hierdoor zijn deze situaties onbehandelbaar.

Overige, meestal metalen delen, zoals pacemakers of grotere onderdelen zoals heupen, kunsthartkleppen, stents, schroeven en dergelijke, leveren geen probleem op voor de behandeling. Het is overigens wel zo dat dit soort onderdelen een eigen lichaamsvreemde frequentie hebben en dus een voortdurende stoorfactor kunnen zijn.

Sommige medicijnen zoals cortisonen (ontstekingsremmers) en maagzuurremmers veroorzaken zo’n belasting of verwarring voor het lichaam, dat het herstel daardoor kan worden vertraagd. Behandeling blijft in dit geval wel mogelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.